...

Ang. inlägget om att sälja eller inte så är det inget jag bestämt än.

Om jag ska sälja kommer jag vilja att hon tävlar 140 ev 150 innan och kanske någon internationell tävling. Kommer aldrig ha chansen att äga en sån här fin häst igen och att hon skulle utvecklas och bli så här fin hade jag inte ens vågat drömma om när hon kom hem till Sverige.

Det är en svår häst som tycker jag "överger" henne om axlarna åker fram 5 cm och då törs hon inte hoppa och viker åt sidan, kan stanna på en sockerbit så jag flyger av samtidigt som hon är modig om jag rider rätt, då går hon av stort eller nära och hoppar 150 med stor marginal, rivit 1 bom på träning under 2 års tid.

Det är många tankar som snurrar i mitt huvud och jag vill inte skriva allt här, måste fundera på vad som gör mig lyckligast..

Har pratat med både mamma och pappa, som köpt alla hästar jag (malin) haft och även B-lastbilen, men ingen var intresserad av att få pengar om Super Fly säljs. För det har varit en faktor, att jag skulle kunna ge dem lite pengar, skulle absolut inte motsvara de summor jag fått såklart men har känt att jag skulle vilja betala tillbaka lite.

Kommer säkert vela fram och tillbaka om hur jag ska göra men nu är hon 9 år och ska jag sälja så börjar det väl bli dags.


Kommentarer
Postat av: Emmy

Tack :). Tycker hon ser riktigt fin ut på bilderna, fin teknik! :)

2010-01-08 @ 11:01:23
URL: http://emmyhs.blogg.se/
Postat av: linda

2010-01-08 @ 21:11:54
URL: http://lindagustafssoon.blogg.se/
Postat av: linda

oj råkade skicka en tom kommentar :P

Btw, trevlig blogg =)

2010-01-08 @ 21:12:16
URL: http://lindagustafssoon.blogg.se/
Postat av: Erica

Vad tråkigt! Hur länge har du haft henne? Vad var tanken när du köpte henne? Alltså hade du nån plan t ex att du skulle ha henne i nåt år och sen sälja innan hon tappar i värde och köpa nytt... eller är det nåt särskilt med henne ( t ex att hon är känslig som du skriver) som gör att du vill sälja?

Svårt beslut.

Kram

2010-01-08 @ 21:25:35
URL: http://ericasjostrom.se
Postat av: alc

Har du några tips på antibitmedel/spray till täcken? Besök gärna min blogg(SNÄLLA) och läs mitt inlägg så kommer du förstå! :)



PS: Detta gäller även alla andra som läser detta inlägg, behöver verkligen tips!!



Mvh, http://alcbloggen.blogspot.com

2010-01-08 @ 22:23:46
URL: http://alcbloggen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0