Gårdagen

Skulle ju som sagt rida 115 120 i Stäket men vi valde faktiskt att åka hem :(

Banan var konstig, som Malin sa "va banbyggaren full när h*n ritade banan" men det hade jag kunnat stå ut med men underlaget.. Nej, ville inte riskera något med Super Fly, hon är ganska känslig och som Lotta sa förr "man ångrar inte en start man aldrig gjort" och det är sant.
Lastade ut på en geggig utebana och där skulle man även rida fram, Flu fick ett ryck och bara reste sig gång efter gång och då var det David som höll i henne. Han var jätte duktig för han gjorde helt rätt och hon lugnade sig, ja skyndade mig dit och vi var ett team när vi skulle lasta in i lastbilen. David stod och matade med morötter, jag höll i och kliade henne på manken och Malin satte på skydden med en jävla fart ;)

Tyvärr var hon ganska jobbig att köra och blev bara mer och mer dum (ser ju allt på kameran) så vi behövde stanna och Malin fick åka där bak sista biten hem.

Körde upp henne till Naffe direkt och satt och red i vita ridbyxor i hennes ridhus. Naffe var där och hade lekton och tyckte det var roligt att vi varit på sightseeing :P
Hon sa iaf efter jag ridit att Flu såg fin ut :)

Blir nya tag Hamre nästa helg :D


"Banan var JÄTTESVÅR, helt orimliga vägar och underlaget var kasst.. Inne på framhoppningen gick fler ekipage omkull... Och framridningen var geggig och tung =("

Saxat från Johanna http://hoppryttarinnan.blogg.se/ så var iaf inte ensam om att tycka det var dåligt och känns som vi fattade rätt beslut..

Kommentarer
Postat av: Clara

Bra blogg!=)

2009-10-26 @ 22:56:43
URL: http://ryttarclara.blogg.se/
Postat av: Clara

Fin blogg!=)

2009-10-26 @ 22:57:15
URL: http://ryttarclara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0