Hamre

Inte haft tillgång till internet i helgen, varit i Hamre och tävlat. Har varit lite blandat resultat, är nöjd med att hon hoppat allt utan att tveka, block, grindar, små hus mm.

Fredag: 110 Var dubbelnolla, red inte snabbt i omhoppningen utan ville bara ha en bra runda.
120 Började med att riva 1:an och sen rev vi även 4:an, då la ja en volt innan hinder nr 5 och sen avslutade vi banan okej.

Lördag: 120 Bättre än i fredags, vi rev b hindret i kombinationen fick lite bråttom själv där inne och skulle suttit kvar lite mer lungt på 2 galoppsprång. Tappade galoppen lite i ena hörnet så valde sedan att lägga en volt innan ja red på hinder nr 6. Kändes som hon kunde få bra förutsättningar när vi redan hade haft 1 ner.


Söndag: 125 Debuten i 125 kändes faktiskt bra. Bästa rundan i helgen med bra rytm och lagom tryck i henne. Började bra men på en linje oxer 21 m till ett räcke fick ja tillbaka lite mycket så jag låg aningen stort + att hindret skulle hoppas mot läktaren så hon tittade lite på publiken och så gick hon åt sidan. Vände om och hon hoppade resten av banan bra. Hoppade fina språng och var inte i ett hinder, kändes inte stort på henne.


Ganska nöjd med helgen i det stora hela. En tjej på träningen sa att det brukade vara tittigt i Hamre så det var jag lite nervös för innan ska jag erkänna men det börjar ge resultat med all träning vi lagt ner på att hoppa små (låga) tittiga hinder hemma.
Sen hade jag innan helgen aldrig ridit högre än 110 på henne innomhus, aldrig ridit nationellt och inte högre än 120. Så det blev lite av en debut helg ;)

Skönt att ha henne uppstallad och bo på hotell och gå ut och äta god mat ;)

Målet och debutera 130 i år blir nog inte av då Hamre ev. var sista tävlingen för i år.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0